About Verestschoenen.com

0/5

Verestschoenen.com

Verestschoenen.com is de webshop van Verest Schoenen, een familiebedrijf met drie schoenenwinkels, drie sportwinkels en twee webshops. Verest Schoenen heeft meer dan 100 jaar ervaring de schoenen verkoop. Het assortiment van Verest Schoenen bestaat uit een breed merken pakket dames-, heren- en kinderschoenen uit het mode en comfort segment.

Service en klantgerichtheid zijn de belangrijke basis van het grote klanten bestand wat in Zuid-Oost Brabant is opgebouwd. Alle bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden worden dezelfde dag nog met PostNL verzonden (DHL in Belgie) De ruime voorraad van de artikelen wordt rechtstreeks geleverd uit een van de drie winkels. Elke 15 minuten wordt een voorraad update vanuit de winkels naar de webshop doorgegeven, zodat online de voorraad altijd actueel is.

Door de lage overhead kosten kan Verest Schoenen en goede commissie bieden aan haar affiliate partners. Dit in combinatie met bekende merken en goede en bereikbare klantenservice (o.a. dagelijks bereikbaar via Whatsapp en chat tussen 8.00 en 22.00 uur) maakt Verest Schoenen tot een aantrekkelijke affilate partner in de schoenenbranche.

USP’s:
– Service en klantgerichtheid hoog in het vaandel
– Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog met PostNL verzonden (DHL in Belgie)
– Lage kostenstructuur wat mogelijkheid biedt tot aantrekkelijke commissie voor affiliates

Coupons
Discounts
Scroll naar top